Parna čistilna in dezinfekcijska ščetka

PARNI APARAT in ogrevana parna ŠČETKA nam omogočata izpust pregrete nasičene pare do 180°C na površino obdelovanega predmeta, ob premikanju ščetke po površini le to čistimo in dezinficiramo. Parna ščetka je idealno orodje v boju proti virusom, bakterijam, glivam in sporam-razkužuje površino vključno z najožjimi razpokami.

Parna ščetka nam prihrani do 70% časa, do 90% nam prihrani pri porabi materiala saj deluje na vodo in minimalno porabo elektrike. Kvaliteta čiščenja in dezinfekcije je kot  z klasično metodo neprimerljivo kvalitetnejša.


Sistem čiščenja in dezinfekcije z parno ščetko se je začel intenzivneje uporabljati ravno ob epidemija korona virusa, zato smo sklenili, da ta sistem pripeljemo v Slovenijo. Smo obrtniška delavnica z lastnimi izdelki. Že preko 50 let izdelujemo električne parne generatorje, parne likalne naprave, za industrijo, obrt in gospodinjstvo in ta novi izdelek je le eden od sorodnih izdelkov, kjer se lahko uporablja para. Zastopamo še firme, predvsem iz Italije, kjer je tovrstna proizvodnja najmočnejša tako, da nudimo veliko paleto profesionalnih parnih čistilnih aparatov. PARNA ŠČETKA NAM PRIVARČUJE ČAS IN DENAR OMOGOČA MAKSIMALNO ČISTOČO OBDELANIH POVRŠIN BREZ KAPLJICE KEMIJE. Aparat priporočamo: otroškim vrtcem, šolam, bolnišnicam, zdravstvenim domovom, zobnim ordinacijam, reševalnim postajam, avtobusni - tovorni, zračni promet, športni centri, hoteli, fitnes, obrati prehrane, gledališča, sejne dvorane ,domovi za ostarele, predvsem pa bi morali biti v vsaki velikimali enoti ČISTILNEGA SERVISA.


Pošlji povpraševanje

Pošljite povpraševanje za naše izdelke

02 84 52 414